LUONTAISHOITOLA VALOPURO

Valopuro syntyi tarpeesta lähteä toteuttamaan ihmisläheisempää työtä sekä kehittymään ja oppimaan entistä enemmän täydentävien hoitomuotojen antia. 
Taipaleeni hoitoihin alkoi 90-luvulla ensin reikikursseilla ja sen jälkeen modernin vyöhyketerapian opinnoilla Luontaislääketieteen instituutti Kaironissa.

Valmistuin luontaishoitajaksi tammikuussa 2009 ja diplomiaromaterapeutiksi kesäkuussa 2012. Luontaishoitaja/diplomiaromaterapia/shiatsuopinnot olen suorittanut AK Luontaisterapiaopistossa, joka on täydentävien hoitomuotojen koulutuskeskus. AK Luontaisterapiaopisto järjestää Luonnon lääketieteen Keskusliiton LKL:n suositukset täyttävää ammatillista terapeuttikoulutusta sekä täydennyskoulutusta terveydenhoitoalan ammattilaisille.

Rentoutusterapeutiksi valmistuin syksyllä 2018. Valopurossa on tarjolla uusia hoitovaihtoehtoja ja rentoutusmenetelmiä, joita voidaan yhdistää jo olemassaoleviin paketteihin. Kysy lisää.

 Matka jatkuu uusien/vanhojen hoitomuotojen oppimisessa. Elämä on jatkuvaa oppimista ja sitä antia haluan jakaa asiakkaiden kanssa.

 

Tervetuloa rentoutumaan Valopuroon!