Aromaterapia

Aromaterapia

Aromaattisia öljyjä on käytetty vuosituhansien ajan parantamaan ja hoitamaan ihmisen kehoa ja sielua. Aromaterapiassa yhdistyy lääkinnällinen, kauneuden ja terveyden hoito.

Aromaterapiaa voidaan käyttää hyvin ennaltaehkäisevänä hoitomuotona. Hoidon tehokkuuteen vaikuttavat öljyjen laatu, sopivuus asiakkaalle ja niiden käyttötapa. Eteeriset öljyt perusöljyyn sekoitettuna hierotaan kevyesti klassisen hieronnan ja sivelyottein sekä osittain lymfaattisin liikkein keholle. Näin öljymolekyyit imeytyvät ihon läpi kehoon ja vaikuttavat siten tasapainottavasti niin kehoon kuin mieleen sekä vilkastuttavat nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Aromaterapiaa voidaan tehdä myös osahoitona esim. kädet ja kasvot tai selkäpuoli ja kasvot tai yhdistettynä osahoitona hemmotteluhoitopaketteihin.

Aromaterapia on hyvin laaja alue ja siinä voidaan käyttää myös erilaisia kylpyjä, tuoksulamppua, hauteita ja kääreitä.

Hoidon kesto n. 60 min

LIHASPOHJAINEN AROMAHIERONTA

Aromahieronta keskittyen enemmän lihasten hierontaan. Otteissa enemmän perushieronnan otteita sekä kasvoille akupisteiden painelu. Eteeriset öljyt valitaan samoin perustein kuin aromaterapiassakin. Kesto 90 min.

KUUMAKIVI-AROMAHIERONTA

Hoito tehdään kuumakivi ja aromahieronnan yhdistelmänä. Hoidon kesto n. 90 min.

SUKLAA-AROMAHIERONTA

Koe suklaan kosteuttava ja antioksidanttinen yhdistelmä aromaterapian kanssa. Suklaa- kookosmassa sopii kaikille ihotyypeille. Suklaan ja eteeristen öljyjen  yhdistelmä laukaisee stressiä, rentouttaa kehoa ja mieltä. Hoito käy myös hyvin yksittäisenä hemmotteluhoitona. Hoidon kesto n. 75 min.

ShiatsuAromaterapiaVyöhyketerapiaIntialainen päänhierontaKuumakivihierontaEnergiahoidotKorvakynttilähoitoÄänimaljahoidot

Luontaishoitola Valopuro

Dipl. aroma-, rentoutus- ja moderni vyöhyketerapeutti,
luontaishoitaja Armi Sykkö

Multimäentie 8, 80260 JOENSUU
Karttapuh. 050 565 8175armi.sykko@valopuro.fi