REIKI

Reiki on ollut käytössä aina, mutta taito on ollut nykyihmiseltä unohduksissa. Japanilainen  Mikao Usui löysi reikin omien etsintöjensä kautta 1800 -luvun puolivälissä.  Reiki merkitsee universaalia elinenergiaa. Se on luonnollinen hoitomuoto, jossa koko maailmankaikkeudessa vaikuttavaa alkuvoimaa siirretään suoraan ihmiseen. Reikihoitaja toimii ainoastaan kanavana tälle energialle. Reikiä voi käyttää itsehoitoon, toisten hoitamiseen, sairauksien ja vaivojen lievittämiseen sekä rauhoittamaan ja harmonisoimaan koko  olemustamme ja kaikkea elämää ympärillämme.  Reikiä voidaan tehdä kontaktihoitona tai myös kaukoreikinä.  Kontaktihoito tehdään hoitopöydällä ja asiakas lepää hoidon ajan ensin selällään ja sitten mahallaan.

Reikin perusajatus on, että olemme kaikki osa suurta kokonaisuutta. Korkeampi voima, joka on meissä kaikissa, luonnossa ja elämässä ympärillämme. Nykyajan kiire ja stressi tukkii energiakanavamme ja näin unohdamme yhteytemme henkiseen korkeampaan alkuperäämme. Reiki puhdistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa mieltämme ja kehoamme. Reiki on polku, joka tarjoaa ihmiselle matkaa omaan itseen löytää rauha ja onnellinen, tasapainoinen elämä. Reikihoidon kesto n. 60 min.

 
 Juuri tänään…

  … en ole vihainen itselleni enkä muille
  … en murehdi menneitä enkä tulevia
  … olen kiitollinen kaikista siunauksistani    
  … elän rehellisesti
  … olen ystävällinen kaikille

ENERGEETTINEN JÄSENKORJAUS, ENERGISOINTI

Energeettisessä jäsenkorjauksessa on tarkoitus palauttaa keho luonnolliseen ja tasapainoiseen asentoon, kun kehossa olevat virheasennot korjataan.
Tämän jälkeen energiakeho puhdistetaan ja energisoidaan käymällä läpi chakrat eli energiakeskukset.
Energiakehon vahvistaminen tukee energeettistä jäsenkorjausta. Hoito poistaa ja helpottaa kipuja, lievittää stressiä, ja lisää kehon energiaa. Energeettinen jäsenkorjaus sisältäen energiakehon puhdistuksen ja energisoinnin, kesto 60 tai 90 min.

ShiatsuAromaterapiaVyöhyketerapiaIntialainen päänhierontaKuumakivihierontaEnergiahoidotKorvakynttilähoitoÄänimaljahoidot

Luontaishoitola Valopuro

Dipl. aroma-, rentoutus- ja moderni vyöhyketerapeutti,
luontaishoitaja Armi Sykkö

Multimäentie 8, 80260 JOENSUU
Karttapuh. 050 565 8175armi.sykko@valopuro.fi