Korvakynttilähoito

Korvakynttilähoito on luonnollinen hoitomuoto, jonka kerrotaan periytyvän Pohjois-Amerikan intiaaneilta. Sitä voidaan käyttää monenlaisiin pään alueen vaivoihin kuten poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen ja päänsärkyyn. Hoito myös virkistää paikallista aineenvaihduntaa ja aktivoi lymfanesteiden kiertoa. Siitä voi olla apua myös korvien soimiseen. Hoito tuntuu miellyttävältä ja on kivuton.

Korvakynttilähoidossa on kaksi toimintavaihetta:Aluksi palamisen aiheuttama lievä imu aiheuttaa kevyttä alipainetta korvissa ja poskionteloissa. Korvassa kuuluu miellyttävä lämmin ”suhina”. Alipaine kierrätyttää yrttiuutehöyryä korvassa, joka suojaa korvan mahdollisesti ärtyneitä alueita. Alipaineen höyry ja kierto stimuloi korvaa lempeästi. Palamisprosessi heijastaa mietoa lämpöä korvan sisäosiin. Paikallisesti lämpö stimuloi ääreisverenkiertoa, joka puolestaan voimistaa immunologista puolustusjärjestelmää ja voimistaa lymfanesteen kiertoa. Korvakynttilähoidon jälkeen olo on rentoutunut ja päänalue tuntuu kevyeltä.

Hoitoa ei voida tehdä, jos korvat on putkitettu tai henkilöllä on akuutti tulehdus, kuume, korvatulehdus tai tärykalvossa repeämä.

Käyttämäni Biosan Hopi korvakynttilöiden valmistuksessa käytetään puuvillakangasta, hunajauutetta, mehiläisvahaa ja yrttiuutteita kuten salviaa, kuismaa ja kamomillaa. Kynttilät ovat sertifioituja ja CE-merkittyjä tuotteita.

Hoidon kesto n. 30 min.
ShiatsuAromaterapiaVyöhyketerapiaIntialainen päänhierontaKuumakivihierontaEnergiahoidotKorvakynttilähoitoÄänimaljahoidot

Luontaishoitola Valopuro

Dipl. aroma-, rentoutus- ja moderni vyöhyketerapeutti,
luontaishoitaja Armi Sykkö

Multimäentie 8, 80260 JOENSUU
Karttapuh. 050 565 8175armi.sykko@valopuro.fi