Shiatsu

Shiatsu
Shiatsu on yksi osa-alue kiinalaisesta lääketieteestä ja tarkoittaa kirjaimellisesti peukalolla painamista. Shiatsuterapeutti käyttää hoidossa hyväkseen koko kehoaan, sormia, kämmeniä, kyynärpäitä, jalkojaan. Hoidon tukena voidaan käyttää myös erilaisia venyttelyitä ja akupainantaa, ruokavalioneuvonta ja kukkatipat voivat olla myös osana hoitoa. Shiatsu on hyvin rentouttava hoito ja sillä on saatu hyviä tuloksia mm. migreeni ja jännityspäänsäryissä, fibromyalgiassa, ruoansulatushäiriöissä, niska-hartiajännityksissä, paniikkihäiriöissä, hormonaallisissa häiriöissä.

Hoito tehdään lattialla futonpatjalla ja asiakkaalla on joustavat puuvillaiset vaatteet päällä. Asiakas välillä istuu, makaa mahallaan ja selällään.

Shiatsu auttaa ihmisen energioita virtaamaan vapaasti, samalla kuona-aineet poistuvat. Keho tulee elinvoimaisemmaksi, energisemmäksi ja tasapainoisemmaksi. Terveessä ihmisessä energiat ovat tasapainossa.

Hoidon kesto on n. 1,5 tuntia + hoidon jälkeen lepo n. 10 min.
ShiatsuAromaterapiaVyöhyketerapiaIntialainen päänhierontaKuumakivihierontaEnergiahoidotKorvakynttilähoitoÄänimaljahoidot

Luontaishoitola Valopuro

Dipl. aroma-, rentoutus- ja moderni vyöhyketerapeutti,
luontaishoitaja Armi Sykkö

Multimäentie 8, 80260 JOENSUU
Karttapuh. 050 565 8175armi.sykko@valopuro.fi